Referenciák

5 év ezelőtt csöppentem hivatásszerűen is a szövegírás és a közösségi média menedzsment izgalmas világába. Eleinte csak alkalmazottként működtem, azonban 2021-ben úgy döntöttem, hogy szabadúszóként is kipróbálom magam. Célom, hogy hatékonyan segítsem a nekem bizalmat szavazó vállalkozásokat, aktívan hozzájáruljak a sikerükhöz!

A teljesség igénye nélkül...

Akikkel már volt szerencsém együtt dolgozni

Ügyfélvélemények

Így írtok rólam

Röviden összefoglalva: frappáns, egyszerű és érthető!
Jól összeállított, felesleges mondatoktól mentes, szépen fogalmazott weboldal szövegeket kaptam. Dóra ügyesen feltérképezte a tevékenységi köreimet. Ezek ismeretében, valamint az én rövid tőmondataim alapján dolgozta át, írta meg weboldalaim szövegét. Köszönöm!

Varga Szabolcs (Bónusz Ház Kft.)

Több mint 10 éve foglalkozom fotózással, és az ügyfélkör bővítése, a hirdetések, a marketing folyamat nem tartozik az erősségeim közé. Felkerestem Dórit, aki ennek a területnek a szakértője, hogy legyen segítségemre a munkámban.
Egy kétórás személyes tanácsadáson vettem részt első körben, ahová Dóri lelkiismeretesen felkészült “belőlem”, a vállalkozásomból, és a social media felületeken megtalálható információk alapján egy több oldalas dokumentummal készült, mely hosszú távú, önálló munkavégzésre alkalmas mankóként is helyt állt.
Kezdésként egy nagyon hasznos átvilágítást kaptam a social media felületeken a hiányosságaimról, készségesen a helyszínen segített őket pótolni. Dóri mindenre gondolt, olyan apró trükköket és tippeket adott, olyan összefüggéseket láttatott meg velem, amire tényleg a leginkább naprakész szakemberek képesek.
Rendkívül otthonosan mozog a hirdetéskezelő oldalakon, nagyon jó ötletei, és kivitelezései vannak. Abszolút pénztárcabarát megoldásokat kínált.
A kétórás tanácsadás végén, mivel láttam, hogy hatalmas tudás van Dóri birtokában, olyan dolgokban tud nekem segíteni, amit, ha magamtól szeretnék megvalósítani, éveket kellene az iskolapadban ülnöm, vagy pedig százezres nagyságrendű tanulópénzt kellene beletennem. Úgy döntöttem, a legjövedelmezőbb és legkényelmesebb utat választom és felkértem további közös munkára. Így a hirdetéskezelésre, kreatív szöveg írásra nem kell órákat fordítanom, helyettem megteszi egy szakértő. Én csak “hátradőlve” várom, míg Dóri szaktudása által és segítségével özönlenek az új ügyfeleim, úgy, hogy a kisujjamat sem kell mozdítani érte.

Trszkitsné Burján Gabriella (BG Photo)

Ahol már találkozhattál a cikkeimmel