Social media menedzsment, posztírás

Vállalkozóként, cégvezetőként manapság már nem engedheted magadnak, hogy ne légy jelen a közösségi médiában. Megkapó posztszövegeimmel segítek életet lehelni céges Facebook vagy Instagram oldaladba!

Biztosan számos teendőd akad, nincs időd a havi posztokat kitalálni, megírni, posztolgatni. Ha van is időd, nem biztos, hogy a kellő kreativitást is fenn tudod tartani hosszabb távon. Nyugodtan bízd rám a dolgot, szívesen segítek!

Facebook posztírás

Miért pont ezt a social media felületet emeltem ki a bevezetőben? Mert már szinte mindenki megtalálható rajta nemtől és kortól függetlenül, így biztosan elérheted a célközönséged. Érdekes tényeket feltáró, új ismereteket adó, szórakoztató posztokkal népes közösséget alakíthatsz ki céged számára, organikusan növelheted az ismeretséged, s akár még konverziót hozó látogatókat is szerezhetsz weboldaladra.

Instagram posztírás

Az Instagram a második legnépesebb magyar táborral rendelkező közösségi média felület, ahol szektortól függően Te is elérheted célközönséged. Az Instagram szövegírás külön „művészet”, hiszen a szövegeken túl a hashtagek használatára is kiemelt figyelmet kell fordítani. Ezek következetes használatával jelentősen növelhetem a posztjaid elérését, a követőid számát. Arra is figyelni kell, hogy a posztokba nem lehet linkeket rakni, így trükkösebben kell látogatókat vonzani a weboldaladra.