Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel

Szavakba öntöm a mondanivalódat!

A szövegírás elkerülhetetlen egy vállalkozás életében: lehet bármennyi ütős, kreatív kép-, video- vagy hanganyagod, szövegekre akkor is mindig szükséged lesz! Általuk rövid- és hosszútávon is elérhetsz eredményeket. A keresőoptimalizált termékcsoportcikkeknek, blogcikkeknek több időre van szükségük, hogy előre kerüljenek a találati listán, és egyre több organikus látogatót hozzanak. Ezzel szemben egy jól megírt hírlevéllel, hirdetéssel, landing oldallal akár azonnali konverziót is elérhetsz.

Kövess a közösségi médiában is!

Milyen egy jó szöveg?

Érthető

Célközönségnek megfelelő nyelvezeten íródik.

Átlátható

Megfelel a formai követelményeknek, jól tagolt.

Élvezhető

Érdekes, új információt ad olvasmányos formában.

Beszédes

Világosan átadja a mondanivalódat.

Gyakori kérdések

Mivel minden szöveg más és más, mindig egyedi árakat szabok 3 Ft/nettó karaktertől indulva. Több minden befolyásolja az árképzést: mennyit kell kutatni egy adott téma után, kapok-e hozzá Tőled anyagot, háttérinformációt, mennyi idő szükséges az ötleteléshez, milyen hosszúságú szövegre van szükséged, hány darabot rendelsz egyszerre, várhatóan mennyi konverziót vagy épp mekkora ismertséget hozhat stb. Mindenképp szükséges tehát egyeztetnünk ahhoz, hogy konkrét árajánlatot adhassak Neked.

Alanyi adómentes egyéni vállalkozóként dolgozom, így természetesen igen. Minden munkához szerződést kötünk az ügyféllel, a szöveg elkészültét és elfogadását pedig teljesítési igazolással támasztjuk alá.

Alapvetően a honlapomon ismertetett szövegtípusokkal dolgozom, de nyitott vagyok más opciókra is. Amivel semmiképp se keress meg, az a szakdolgozatírás!

Ez bizony még a legnagyobb igyekezetem ellenére is előfordulhat, de nincs miért aggódnod! Díjmentesen kijavítom olyanra, amilyennel Te is elégedett leszel. Ha végképp nem találjuk a közös hangot, lehetőség van a szerződéstől való elállásra is.

Ezt is több tényező befolyásolhatja: a kért szöveg típusa, hossza, az aktuális téma, a leterheltségem stb. Az aktuális feladataimtól függően időhiány miatt az is előfordulhat, hogy nem tudok vállalni egy-egy megbízást. Nem az a célom, hogy futószalagon gyártsam a szövegeket! Sokkal inkább a minőségre és a hitelességre törekszem.

Amint megkeresel e-mailben vagy telefonon, s lezajlik az egyeztetés, én 24 órán belül garantáltan elküldöm Neked a pontos árajánlatot a vállalt határidővel együtt. Az ajánlatba foglalt árak mindig nettó=bruttó összegek, mivel katás vállalkozó vagyok. Az ajánlatok az elküldéstől számított 7 napig érvényesek. Ha elfogadod az árajánlatot, bele is vetem magam a feladatba, s a kért formátumban küldöm el a kész szöveget. Az anyag elfogadása, s a teljesítési igazolás aláírása esetén azonnal kiállítom az e-számlát. A számla kifizetése 10 munkanapos átutalással zajlik. Amint lezajlott a fizetés, szabadon használhatod az általam írt szövegeket!

Ajánlatkérés

    Elolvastam, és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.